D3i

Kwaliteit is geen toeval
 

De MVO-Wijzer en de Milieubarometer

Kwaliteit is geen toeval. Door gebruikmaking van praktische en gerenommeerde instrumenten wordt snel inzicht verkregen of wordt een verklaring behaald.

De Milieubarometer

Na het invullen van jouw milieugegevens vertaalt de Milieubarometer deze in heldere grafieken en een CO 2-footprint. Je ziet hoe je scoort op het gebied van milieu en waar de prioriteiten van jouw bedrijf liggen voor het boeken van milieuwinst.
Maar de Milieubarometer biedt nog meer: inzicht in jouw milieukosten, kengetallen en een overzicht van maatregelen waarmee je jouw milieuprestatie kunt verbeteren. En, met een druk op de knop schakel je om naar Engels. (Bron: https://www.milieubarometer.nl)

De Milieubarometer is een duurzaamheidsmonitor en maakt de milieukosten en milieuprestaties van uw organisatie eenvoudig en snel zichtbaar. In één oogopslag ziet u welke milieuaspecten het zwaarst wegen in uw organisatie en op welke punten u kunt besparen.Maar de Milieubarometer biedt nog meer: inzicht in milieukosten, kengetallen en een overzicht van maatregelen waarmee u uw milieuprestatie kunt verbeteren. En, met een druk op de knop schakelt u om naar Engels. Op www.milieubarometer.nl kunt u meer informatie vinden.

In 2019 biedt D3i, als adviseur van de Milieubarometer, maar liefst 30% korting op een startabonnement van de Milieubarometer aan. De kosten voor het startabonnement bedragen incl. deze korging € 133 (excl. BTW, prijspeil 2019). De abonnementskosten bedragen daarna € 70 (excl. BTW, prijspeil 2019) per jaar. Neem voor meer informatie contact op via de contactpagina.

De MVO-Wijzer

D3i is partner van De MVO-Wijzer en kan een MVO-Nulmeting, een MVO-Stakeholderevaluatie uitvoeren of een MVO-Verklaring afgeven.  Direct inzicht in uw MVO prestaties kan door middel van het beantwoorden van stellingen en het invullen van een aantal open vragen geven uw medewerkers en leidinggevenden aan waar uw organisatie staat op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat alles met een het makkelijke digitale MVO-instrument van De MVO-Wijzer.

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn